Pressemeddelelse

Danish Agro koncernen indgår partnerskab med Spearhead i Skandinavien og Finland

Nordeuropas største distributør af landbrugsredskaber, Danish Agro koncernen, offentliggør indgåelsen af et nyt partnerskab med Spearhead Machinery Ltd. Det strategiske samarbejde sikrer, at koncernen, der har hovedsæde i Danmark, for fremtiden vil stå bag markedets førende distributør af maskiner til blandt andet afpudsning af græsfrømarker men også pleje af grønne områder i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Det veletablerede Spearhead brand vil i Danmark fremover eksklusivt blive forhandlet via Danish Agros stærke forhandlernetværk, som tæller Almas Agro A/S, Vinderup Maskinforretning A/S, Traktor & Høstspecialisten A/S, A.P. Jørgensen A/S, Ringe Maskinforretning A/S og Røstofte Maskiner A/S, og som totalt set har ti afdelinger i Danmark. Danish Agros forhandlernetværk sælger CLAAS maskiner som deres førende mærke, og Spearheads sortiment er et godt supplement for mange af Danmarks avlere af græsfrø, som allerede foretrækker kombinationen af CLAAS og Spearhead.

I Sverige vil brandet blive varetaget af Swedish Agro Machinery, i Norge af Norwegian Agro Machinery og i Finland af Hankkija Oy.

Partnerskabet med Danish Agro koncernen sikrer Spearhead en højere grad af eksponering og professionalisme i Skandinavien, som er et område af Europa, hvor mærket tidligere har vist sig enormt populært.

CEO i Danish Agro Machinery Holding, Jens Skifter, er meget tilfreds med de muligheder, der opstår som følge af det nye partnerskab:

"Spearhead er et af de mest respekterede og veletablerede brands på det danske marked og er tidligere blevet markedsført her med stor succes. Vores fornemmelse er, at ved effektivt at markedsføre brandet på tværs af hele vores forhandlernetværk samt i flere lande på en mere effektiv måde end tidligere i Sverige, Norge og Finland, er muligheden for vækst en realistisk ambition”.

Salgs- & Marketingdirektør i Spearhead Machinery Ltd, Antony Prince, er enig i dette og er taknemlig for muligheden for at samarbejde med Danish Agro:

”Partnerskabet med Danish Agro koncernen giver Spearhead brandet det mest professionelle fundament for fremtidig udvikling i Nordeuropa. Via samarbejdet med koncernen i hele Skandinavien og Finland sikrer vi, at vores omfattende produktportefølje bliver repræsenteret og supporteret på det højest mulige niveau”.

Spearhead Machinery Ltd producerer og forhandler Europas største og mest professionelle portefølje af roterende klippeudstyr og er en betydningsfuld pioner inden for håndtering af stubbe.

Ydermere producerer virksomheden også en portefølje af professionelle armklippere og udstyr til klippeudstyr, som allerede er vidt udbredt i Nordeuropa.

For yderligere information om Spearheads produkter, kontakt din lokale Danish Agro Machinery-forhandler.

For yderligere information, kontakt:

Jens Skifter
Koncerndirektør , CEO Agribusiness Machinery
Danish Agro Machinery Holding
Danish Agro
Tlf.: +45 27800106

Antony Prince,
Salgs- & Marketingdirektør
Spearhead Machinery Ltd
Tlf.: +44 7891 546216
E-mail : aprince@spearheadmachinery.com

Fakta om Spearhead Machinery Ltd
Spearhead Machinery Ltd kan bryste sig af at være en af de førende producenter af roterende klippeudstyr til store arealer. Gennem samarbejde med deres partnere og kunder har de udviklet en produktportefølje, der tilgodeser nutidens behov, samtidig med at den er fremtidssikret i forhold til morgendagens krav. Spearhead har via leverancer til industrisektoren inden for landbrug, luftfart, militær og fritid ambitioner om at placere deres maskiner i enhver situation, hvor behovet for pleje af grønne områder eksisterer. Spearhead har hovedsæde i Salford Priors i England og er medlem af The Alamo Group. The Alamo Group beskæftiger ca. 4000 medarbejdere og vil i 2019 have en omsætning i niveauet 6,6 mia. kr.