Pressemeddelelse

Nyt koncept: Danish Agro Machinery og CLAAS udlejer traktorer i Danmark

Nyt udlejningskoncept fra Danish Agro Machinery A/S og CLAAS lanceres i foråret/sommeren 2019 - præsenteres allerede på Agromek 2018.

FIRST CLAAS RENTAL er navnet på CLAAS nye udlejningsprogram, som tilbyder både landmanden, entreprenøren og maskinstationen korttidsleje af nyere CLAAS traktorer fra 1 uge og op til 3 måneder. FIRST CLAAS RENTAL konceptet er allerede i fuld gang i Tyskland, og nu ser CLAAS og Danish Agro potentialet i at udvide det til det danske marked.

”Både CLAAS og Danish Agro ser FIRST CLAAS RENTAL som en unik mulighed for at skabe værdi for kunderne i form af ekstra traktorkapacitet i en kortere lejeperiode til at klare de ekstra arbejdsopgaver” forklarer Michael Husfeldt, CEO i Danish Agro Machinery A/S.

FIRST CLAAS RENTAL er baseret på en online platform, hvor kunden kan sende en elektronisk forespørgsel om leje af de forskellige udbudte CLAAS traktorer i det tidsrum, som passer kunden. Der bliver tale om udlejning af nyere CLAAS FOKUS traktorer, som med sit ekstra udstyr giver kunderne en særlig oplevelse indenfor førerkomfort, betjening og effektivitet.  

”FIRST CLAAS RENTAL er en måde, hvor vi kan tilbyde at dække vores kunders forskellige behov i deres arbejde. Derudover er det også en mulighed for kunden at prøve en CLAAS traktor af i arbejdet og mærke dens særlige komfort- og kvalitetsniveau” siger Michael Husfeldt.

Under Agromek præsenteres FIRST CLAAS RENTAL på CLAAS stand i hal F, hvor der er mulighed for at høre mere om det nye udlejningskoncept eller forhøre sig om et konkret tilbud.