Fliegl tipvogn

Fliegl landbrugsvogne

Josef Fliegl begyndte at lave landbrugsmaskiner i 1970, og Fliegl har således produceret vogne til landbruget i mere end 30 år. Fem år senere byggede han en fabrik for at begynde en produktion af gyllevogne og betonblandere. I dag ruller der ca. 10.000 vogne ud af fabrikken, som eksporteres til mere end 50 lande.

Fliegl laver tipvogne i alle størrelser i malet eller galvaniseret udgave. Det, Fliegl er mest kendt for i Danmark, er deres Gigant afskubbervogn. Den er nok den stærkeste og mest fleksible afskubbervogn, der laves.

Vognen tømmes ved, at forsmækken presses bagud med en hydraulikcylinder. Fordelen er, at vognen kan tømmes uden, der skal tages hensyn til ujævnt underlag eller frihøjde.

 

Læs mere om Fliegl her.

Tre vogne i én

Fliegl afskubbervogne er korntætte. Derved kan de bruges til alt, såsom majs, græs, roer, kartofler, korn og raps. Vognene er opbygget i moduler, der er boltet sammen, så hvis der sker en skade, kan man hurtigt skifte et modul og komme videre med arbejdsopgaven.

En Fliegl afskubbervogn kan ændres til andre opgaver. Ved at skifte bagklappen ud med en kornsnegl, møgspreder eller spredevalser, får man 3 vogne i 1. Det er en fordel.

Vognen er så stærk, at man kan komprimere læsset. Ved majskørsel kan man komprimere læsset med 10 procent,og tørt græs kan komprimeres op til 50 procent.

Fliegl vogne er med to eller tre aksler og har en kasselængde op til 9,10 meter. Vægten svinger fra 5 – 8 tons. Totalvægten er fra 8 – 44 tons. De 3 akslede vogne rummer ca. 50 kubikmeter uden komprimering.

Udover afskubbervogne laver Fliegl også tipvogne, gyllevogne, transportvogne til flis og betonblandere.

I Almas er vi stolte af at være med til at importere Fliegl vogne til Danmark. Vognens styrke og kvalitet er i topklasse.
Vores salgsteam er klar med yderlige information om Fliegls vogne og maskinprogram.