Kuhn strømaskine i brug

Kuhn landbrugsmaskiner

Kuhn er en af de største indenfor produktion af landbrugsmaskiner. Deres program består af maskiner til jordbearbejdning, mulch-maskiner, gødningsspredere, sprøjter, pressere, strømaskiner og foderblandere.

 

Læs mere om Kuhn her.

Jordbearbejdning

Til jordbearbejdning er maskiner fra Kuhn suveræne, og dette gælder uanset, om det er fræsning, pløjning, stubharvning, stennedlægning eller såning. Fræserne har en arbejdsbrede fra 1 – 4,50 meter, så der er maskiner til både anlægsgartnere, landmænd og maskinstationer.

Plove

Når man tager Kuhns plovprogram, er det nok det bedste og største på markedet. Fra 2-12 furer i lift eller bugseret udgave. Kuhn klarer alle jordtyper med deres unikke underplov, som kan udstyres med en fast muldplade eller ristemuldplade samt med eller uden stenudløser.

Såmaskiner

Indenfor såning og såteknik har Kuhn næsten ingen grænser. Kom med en udfordring og vi prøver at løse den. Med Kuhn luftsåmaskine, rotorharve og tandharve findes der mange kombinationsmuligheder.

Stubharver

Som noget nyt er Kuhn begyndt at lave stubharver både med tallerkner og tænder. Harven kan også kombineres med både tallerkner og tænder. Kuhn har en stubharve til alle jordtyper.

Gødskning

Til gødskning af markarealer vil Kuhn være de bedste. Med en Kuhn Rauch spreder kan næsten al gødning i pilleform spredes. Kuhn Rauch Axis spreder har alle størrelser i både lift- og bugserede modeller. De kan udstyres med alt i udstyr, såsom vejeceller, isobus, elektrohydraulisk dosering og sektionsafluk.
Kuhn Rauch spreder opbygges efter dine ønsker.

Sprøjter

Kuhn lift- og trailersprøjte er en nyhed. Hvis man tager en Kuhn Deltis eller Altis liftsprøjte og sætter den sammen med en PF fronttank, har man næsten en selvkørende sprøjte med 3500 liter vand til fornuftige penge.

Trailersprøjten er ligeledes alsidig i størrelse. Alantique har en tankstørrelse op til 3200 liter og 30 meter bom. Metris har en maks. tankstørrelse på 4100 liter og bom på 18-36 meter. Storebroren Oceanis har en tankkapacitet på op til 7700 liter vand og bom på 24-48 meter. Da Kuhn bruger aluminiumsbom, kan der spares op til 1,4 tons i totalvægt.

Mulching

Indenfor mulchning af græs er Kuhn meget stærke med maskinbredder på 2-6 meter. De kan front- og bagmonteres med mulighed for armklippermodel, der kan klippe i 45 graders grøftekanter og 90 grader vertikalt.

Vogne og strømaskiner

Skal du bruge indendørs mekanisering, så kommer du ikke uden om Kuhn med det store program i mixervogne, selvkørende mixervogne og strømaskiner i både lift og bugserede modeller. Strømaskinerne kan kaste på til ca. 20 meter.