Service og eftersyn

Driftsikkerhed er i dag et nøgleord. Når arbejdet i marken skal udføres, er det vigtigt, at maskinparken er klar.  Dette sikres gennem regelmæssige serviceeftersyn.

Høstmaskiner, snittere og øvrige græsmaskiner er udsat for kontinuerlig høj belastning i høstsæsonen. For at kunne levere en vedvarende høj ydelse skal maskinen med jævne mellemrum indstilles og have udskiftet sliddele. Ved det årlige vintereftersyn opdages og udbedres begyndende slid og eventuelle skjulte skader.

Almas var, som én af de første, med til at sætte vintereftersyn af høstmaskiner i system. I mere end 25 år har vi tilbudt denne service til vore mejetærskerkunder. Vore mejetærskermontører har mange års erfaring i at opdage begyndende slidtage og almindelig service, og hver vinter er vores montører på kursus, hvor de bliver opdateret i de nye maskiner.

Ved overholdelse af serviceinterval fås maksimal udnyttelse af traktorens driftsikkerhed, og samtidig holdes driftsomkostningerne nede. Vores veludannet servicepersonale har uddannelse og udstyr til at servicere de nye moderne traktorer, og det gælder ikke mindst på softwaresiden.

Vores servicepersonale er veluddannet og topmotiveret, står altid til rådighed og er klar til at yde den nødvendige service. Servicebilerne er udstyret med originale reservedele, og det nyeste supportsystem er til rådighed. Med bærbar computer og opkobling kan montørerne altid hente de nyeste oplysninger og software ned.

Vores montører er altid lige i nærheden, og derfor foregår langt de fleste reparationer også ude hos kunderne.

Bestil tid til eftersyn

Ring på tlf. 96 33 03 00 eller udfyld denne kontaktformular, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en aftale.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din email

Spambeskyttelse

Reservedele

Vort personale i reservedelsafdelingen deltager jævnligt i kurser for at blive opdateret på den nyeste viden.  Vort sortiment dækker bredt, og sliddele til vore produkter bliver lagerført både i Brønderslev og Hvam.

Med direkte adgang til vore leverandørers EDB-systemer kan vi altid få et hurtigt svar på, hvornår en eventuelt manglende reservedel kan være fremme. På langt de fleste af vore produkter er der dag til dag levering af reservedele.

I sæsonen har Almas og vore leverandører betydelig udvidet åbningstid. Dette betyder, at der kan bestilles reservedele sent på aftenen, og levering sker i løbet af natten.