Pressemeddelelse

Stor succes med salg af tyske vogne

Almas Agro har stor succes med salg af tipvogne fra tyske Fliegl Agrartechnik.

Almas Agro A/S har gennem mange år forhandlet vognprogrammet fra Fliegl Agrartechnik, som er Europas største producent af transportløsninger til landbruget.

”Vores salg har dog primært været Fliegls berømte ASW afskubbervogne, men nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter TMK tipvogne fra Fliegl” fortæller adm. direktør i Almas Agro A/S Stig Knudsen.

”Udviklingen med flere forpagtninger, gårdsammenlægninger og driftsfællesskaber gør at afgrøderne, som i disse dage høstes på markerne, skal transporteres på vejen over længere afstande og i større mængder. Derfor oplever vi en stigende fokus på vognenes kvalitet, sikkerhed og kørekomfort” fortæller Stig Knudsen.

TMK-tipvognene fra Fliegl er af høj kvalitet bl.a. med kraftige PBW aksler og bremser og affjedret Gigant bogie aggregat som kendes fra afskubbervognene.

”Som noget nyt har vi også til denne høst solgt Fliegl vogne med kombi-bremser, som gør at kunderne kan bruge vognen til de nyere traktorer med luftbremser, men samtidig også bruge vognen til traktorer med hydraulisk anhængerbremser. Dermed bevares fleksibiliteten i forhold til traktorparken på gården” fortæller Stig Knudsen, adm. direktør i Almas Agro A/S.

For yderligere information, kontakt:
Stig Knudsen
Adm. direktør i Almas Agro A/S
Tlf. 2222 2430

Foto: Adm. direktør Stig Knudsen med Fliegl TMK tipvogne